L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts està pendent de la confirmació d'un ajut de la Diputació de Girona. La subvenció ha de ser destinada a adequar el pavelló poliesportiu a la normativa. L'Ajuntament ha fet un projecte de millora. La idea és dotar l'equipament de la coberta i de l'alçada necessàries.

La localitat disposa de pavelló poliesportiu des del 1981. És a dir, molts anys abans que la major part de localitats similars, les quals van aconseguir un equipament cobert per a fer esports a finals de la dècada dels 90 i durant la primera dècada del segle actual. Els que entre el 2008 i el 2010 no el van aconseguir no en tenen.

El motiu de l'avanç temporal del pavelló de Sant Joan les Fonts va ser que l'Ajuntament es va acollir a una línia de pavellons escolars. La primera intenció era fer la pista coberta al costat de l'Escola Castanyer, on ja hi havia una pista descoberta. Això no obstant, l'Ajuntament va aconseguir que l'Administració atorgués el canvila ubicació de l'equipament. Aixi doncs el van fer al costat del camp de futbol, de la piscina i del camp de tennís per tal d'unificar una zona esportiva.

El resultat va ser que la localitat va disposar d'un pavelló que durant dècades ha fet molt de servei. El problema era que les mesures -sobretot l'alçada- eren per a competicions d'escolars.

Uns 35 anys després, l'equipament necessita de millores. Per això -segons ha explicat Joan Espona (alcalde per CiU)-, l'Ajuntament ha fet un projecte estimat en uns 400.000 €.

En cas que la Diputació atorgui l'ajut, la reforma del pavelló poliesportiu es convertirà en una de les grans accions del mandat 2015-19, va valorar l'alcalde de Sant Joan les Fonts.