La Via Ferrata de Sant Feliu de Guíxols

Una gran aventura espera al visitant, a la costa de Sant Feliu de Guíxols. La Via Ferrata de Cala Molí és única, diferent a totes, per la seva ubicació privilegiada enmig de penya-segats que donen al mar. Un recorregut aeri que permet gaudir d´unes vistes úniques de la Costa Brava, mentre la Via posa a prova la destresa dels escaladors. És un recorregut de baixa - mitja dificultat, ideal per tots aquells que es volen endinsar en l´apassionant món de l´escalda.

Visita guiada a les Gorgues de Salenys (Santa Cristina d'Aro)

Organitzada per l'Ajuntament, aquesta visita guiada gratuïta, es fa aquest diumenge 1 de maig. La sortida s'inicarà a les 10:30 h al Restaurant Font Picant. Les Gorgues de Salenys estan situades en ple massís de les Gavarres. A l'entorn dels Gorgues torbem l´antiga planta embotelladora de l´aigua de Salenys, la font de Panedes, d´aigua ferruginosa. Ponts i passarel·les ajuden a passar el riu en un entorn espectacular.

Descobrir les papallones del Parc Natural de la Garrotxa

Sortida matinal per conèixer les papallones diürnes del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, de la mà d´un expert. El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és un indret privilegiat per la gran diversitat d´espècies. La sortida, organitzada per Trescàlia, es fa aquest diumenge 1 de maig i no és gratuïta (8 € individual i 20 € per família). L'activitat comença a les 10 del matí a l'antiga estació de Sant Feliu de Pallerols, on hi ha l'oficina de turisme.

El Montgrí i el Baix Ter

Pujar al Castell del Montgrí està a l'abast de gariebé qualsevol persona. Des de Torroella, hi ha senders ben senyalitzats per arribar fins al castell o Santa Caterina. A l'entorn de Torroella i el parc Natural Medes-Montgrí - Baix Ter, es poden fer moltes altres rutes, a peu, en bicicleta o kaiac. Ennatura't, en proposa una per aquest diumenge.

Senderisme panoràmic al Cap de Creus: Roses - Pic de l'Àliga

Ruta de senderisme guiada des de Roses fins al Pic de l´Àliga (462 metres) des d´on es gaudeixen de vistes panoràmiques a la badia de Roses i a la plana de l´Empordà. Cal inscripció prèvia a l´Oficina de Turisme de Roses, Av. de Rhode, 77-79, Roses. Telèfon: 972 25 73 31.