BANYOLES - Artesania de proximitat.

A partir de les 10 del matí Fira de la Ramona, front d’Estany (zona del passeig entre l’Oficina de Turisme de l’Estany i el camp de futbol).

LA BISBAL - Fira Mercat al Carrer.

A partir de les 9 del matí mostra de ceràmica a Torre Maria i carer de l’Aigueta, botiga al carrer i mercat de marxants al nucli antic i passeig Marimon Asprer i fira de vehicles d’ocasió al pavelló firal, entres d’altres activitats.

MAÇANET DE LA SELVA - Fira de Pagès i Artesania

A partir de les 10 del matí obertura de la fira i al llarg de la jornada diverses activitats com mostra de puntaires, animació infantil, tallers, ruta de tractors antics i música, entre d’altres.

ST. JOAN DE LES ABADESSES - Fira de Sant Isidre

- A partir de les 10 del matí fira de productes artesans a la plaça Anselm Clavé, carrer Arxiver Mossèn Masdeu i al passeig Comte Guifré exposició de tractors antics.

- A l’aparcament de can Crehuet, esmorzar popular amb productes ecològics i carn de poltre, a càrrec dels Pabordes de Sant Isidre, XXXI Mostra de Bestiar Autòcton, IX Concurs Morfològic de Raça Bruna i XIII Concurs de Munyir a mà. A la plaça Torres i Bages, passejades en poni - Ponis Planabés.

SANTA COLOMA DE FARNERS - Fira Mercat de les Herbes de la Ratafia

Durant tot el dia exposicions de flors i sobre les herbes, xerrades i tallers amb els millors experts del sector, concerts, parades de flors, herbes i artesania i productes de proximitat i activitats per als més petits.

TORROELLA DE MONTGRÍ - Fira Empordà, cuina i salut

La Fira Empordà, cuina i salut es dinamitzarà amb diferents activitats i sectors: expositors, conferències, tallers, degustacions, espectacles infantils, etc.