Un motorista va resultar ferit crític en un accident que va tenir lloc ahir a la tarda a Blanes. Segons van informar els Bombers, el sinistre va passar a les 15.25 hores al quilòmetre 6 de la carretera GI-682. El conductor de la moto, l'únic implicat en l'accident, va resultar ferit molt greu en sortir de la via per causes que es desconeixen.

L'Ajuntament va informar que la víctima té 53 anys i és veí de Blanes. L'home va ser traslladat en helicòpter medicalitzat del SEM a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. A més, en el sinistre també hi van treballar dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.

L'accident va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de quatre de la tarda a la carretera d'accés a la Costa Brava, a la GI-682, entre Blanes i Lloret de Mar, a l'entrada del barri Residencial Blanes.

Per causes que encara es desconeixen, el conductor va topar contra un guarda-rail que hi ha a la rotonda d'accés cap a Residencial Blanes. En el moment de l'accident no plovia en aquest indret i tampoc es tenia constància de vehicles implicats.