El mercat setmanal de marxants de Celrà es mantindrà al mateix lloc. Així ho va informar l'Ajuntament després d'engegar, durant diversos divendres de març i abril, un sondeig d'opinió a 100 persones usuàries del mercat de divendres, situat a la carreterea de Juià.

L'enquesta es va portar a terme a resultes de la reunió celebrada amb els marxants durant el mes de febrer, i en la qual aquests plantejaven l'opicó de canviar l'emplaçament.

El regidor de l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pitu Bartis, va proposar fer una enquesta per sondejar la població i valorar la seva opinió.

De les 100 persones enquestades, es determina un rebuig significatiu al canvi d'emplaçament (79% en contra i 21% a favor). Cal dir que les persones favorables tenen residència a fora de Celrà. De les 100 persones enquestades, es determina un rebuig significatiu al canvi d'emplaçament (79% en contra i 21% a favor).

En el sondeig també s'han recollit alternatives a l'emplaçament actual, les conclusions no apunten en cap cas a un emplaçament diferent de manera molt calra i unànime.

Gràcies a aquestes enquestes, fetes en diferents dies i franges horàries, es pot determinar el perfil tipus d'usuari/a, que respon a dona catalana de més de 45 anys, resident a Celrà i que respon negativament a la pregunta de moure l'emplaçament del mercat.