Un conductor va atropellar, ahir a la tarda, una nena de 10 anys quan aquesta sortia de l'escola Vall dels Àngels a Anglès, i va fugir. La menor va ser traslladada a l'Hospital Santa Caterina de Salt, on va quedar ingressada en observació amb una fractura en una cama.

Els fets van passar cap a les cinc de la tarda, quan la nena de 10 anys, després de sortir de l'escola ubicada al carrer Raval, es dirigia a casa seva al carrer dels Horts. Va ser entre aquesta via, a tocar de la plaça dels Horts on hi ha els aparcaments municipals quan -segons diversos testimonis- el conductor d'un turisme la va atropellar mentre feia marxa enrere. Tot seguit, l'home va fugir del lloc dels fets.

El SEM va rebre l'avís a les 17.06 h i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar una ambulància i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra que van iniciar la recerca del conductor fugit. Tot i això, l'home va tornar fins al lloc de l'atropellament per voluntat pròpia.

Des d'aquest mateix punt, els Mossos d'Esquadra li van prendre declaració i va ser sotmès a les proves d'alcoholèmia i drogues, que van donar negatiu en tots dos casos. El conductor va quedar en llibertat i no se li va imputar cap delicte. Pel que fa a la menor, l'ambulància la va traslladar a l'hospital Santa Caterina en estat menys greu.