A Celrà, també es va descobrir una plantació de marihuana en una nau de Celrà. En aquest cas de 1.500 exemplars i durant l'escorcoll, la Guàrdia Civil també va trobar-hi 134 cabdells de la mateixa substància i tot el material utilitzat pel cultiu. Els agents van arrestar un ciutadà holandès, de 23 anys per tràfic de drogues.

Els fets es remunten al març quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement que al polígon de Celrà hi podia haver una gran plantació de marihuana. Els agents van començar a investigar i van veure que a prop de la nau del carrer Ter del polígon sempre hi havia un vehicle aparcat i que mirava de quedar amagat. Els policies ho van veure sospitós i el 2 de maig van veure que de la nau sortia un home i que pujava al cotxe. Els policies van decidir aturar el vehicle i van identificar l'ocupant.

Tot seguit, amb la seva autorització i dos testimonis, van escorcollar la nau. Hi van trobar 1.500 plantes, 134 cabdells i eines per al cultiu. La llum estava punxada i la Guàrdia Civil diu que es podrien haver defraudat 60.000 euros.