Un dels conductors de l'accident múltiple que es va produir diumenge a la N-II es troba ingressat a l'UCI de l'hospital Josep Trueta de Girona. L'home, de 50 anys, va entrar crític al centre hospitalari després de patir el sinistre viari a Sant Julià de Ramis i ahir restava a la Unitat de cures intensives ferit de gravetat amb pronòstic reservat. Tot i això, l'evolució de l'afectat està essent bona, segons van assegurar fonts del centre sanitari.

En l'accident múltiple s'hi van veure implicats tres cotxes i es va produir a l'alçada del quilòmetre 722 de l'esmentada via. Com a conseqüència del xoc frontal hi va haver-hi tres ferits. Dos d'ells de més gravetat, un dels quals encara roman a la UCI i l'altre ahir encara era al Trueta, on se l'estava operant. Finalment el tercer conductor implicat ja ha estat donat d'alta.

Pluja intensa

Aquest accident a la N-II es va produir en un moment en què hi havia pluja intensa i en un punt complicat on ja s'han viscut altres sinistres viaris quan hi ha precipitacions abundants. A causa de l'accident de diumenge passat es va haver de tallar aquesta carretera des de quarts de sis de la tarda i es van generar cues de tres quilòmetres.