L'Ajuntament de Castellfollit de la Roca començarà les obres de finalització de l'edifici del nou Ajuntament a la tardor. Ho va informar ahir l'alcalde, Miquel Reverter (ERC). Va explicar que els darrers tràmits legals estan superats i va enumerar la modificació de les Normes Subsidiàries, la resolució dels contractes d'obres i l'aplaçament dels ajuts del Pla Únic d'Obres i Serveis i dels ajuts europeus del FEDER.

Reverter va indicar que preveuen adjudicar les obres pel setembre i va assenyalar que pugen uns 100.000 € i que consisteixen en l'adequació dels accessos exteriors, la climatització i d'altres aspectes dels interiors. «El que deixem per a un altre dia -va aclarir- és la posada en servei del semisoterrani». Hi estava prevista una recepció turísitica. Va aclarir que a 1 de gener del 2017, l'edifici ha de ser útil com a equipament de servei, però no vol dir que a la data ja hagin fet el trasllat.

Reverter també va parlar del fet que s'han proposat reduir el deute d'1.300.000 € (un 149,9%). La idea és que al 2017 l'hagin baixat fins a un 101,3% i que al 2019 l'hagin deixat en un 65,3%.

També preveuen reparar el carrer Pau Casals quan tinguin fons.