Fira del pa amb tomàquet a Santa Coloma

<img alt="" src="/elementosWeb/gestionCajas/DGI/Image/paambtomaquet.jpg" style="width: 180px; height: 120px; margin: 5px; float: left;" />El Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners acull la XVI Fira del Pa amb Tomàquet. Com cada any hi haurà botifarres, llom, embotits, etc., de la zona, que el sector oferirà a preus més econòmics que en anteriors edicions. Durant tot el dia es podran degustar embotits artesans i carns a la brasa, amanides, mongetes i pa, tots ells productes d’una desena de carnisseries, quatre fleques i dues verduleries de Santa Coloma de Farners, a preus populars. Aquesta edició de la fira proposa un programa d’activitats per a tots els gustos i edats. S’iniciarà amb la 1a Cursa de muntanya, a les 9 del matí, i amb la marxa popular del Pa amb Tomàquet, a un quart de 10. Les inscripcions s’han de fer a la pàgina web www.runedia.com o el mateix diumenge, i els dorsals per a totes dues activitats es podran recollir el mateix dia a partir de dos quarts de 8 del matí, al recinte de la fira. De les 10 del matí fins a la 1 del migdia, i de les 4 a les 6 de la tarda, es podran fer passejades amb ponis del Club Hípic “Natura a cavall”, i hi haurà un festival de castells inflables amb rocòdrom, tobogan i toro mecànic, del parc infantil Boti Boti.

Fira de la cirera a Terrades

<img alt="" src="/elementosWeb/gestionCajas/DGI/Image/CIRERATERRADES.jpg" style="width: 180px; height: 120px; margin: 5px; float: left;" />Arriba el juny i com és habitual, el primer cap de setmana d´aquest mes, se celebra la Fira-Mercat de la Cirera de Terrades. Serà, per tant, aquest diumenge, dia 5, que Terrades tornarà a ser un punt de referència destacat en la geografia de l´Alt Empordà. Els productors del poble trauran a la venda les millors cireres de la collita i molta gent no voldrà perdre l´oportunitat d´adquirir-ne alguna caixa.

Tocs de Vi a Girona

<img alt="" src="/elementosWeb/gestionCajas/DGI/Image/tocsvi.jpg" style="width: 180px; height: 120px; margin: 5px; float: left;" />La fira Tocs de Vi de l'Empordà a Girona va arrencar divendres amb tastets en espais singulars com el Museu d'Història i el dels Jueus. Els tastets en espais singulars continuen al llarga del cap de setmana. La fira del Vi de la DO Empordà arrenca amb tretze cellers i amb tastets dels restaurants a la Plaça Independència. Una bona ocasió per degustar i comprovar l'evolució dels vins d'una DO cada vegada més prestigiada.

Fira d'Indians a Cadaqués

<img alt="" src="/elementosWeb/gestionCajas/DGI/Image/indians_1.jpg" style="width: 180px; height: 120px; margin: 5px; float: left;" />Sempre pot ser un bon moment per anar a Cadaqués i el seu entorn. Però aquest cap de setmana la població del Cap de Creus acull una nova edició de la Fira d'Indians. Durant tot el dissabte i el diumenge es preveuen desenes d'actes per a tota la família i que permetran a Cadaqués reviure el passat de part de les seves famílies a les Antilles. Tallers, visites guiades, exposicions, presentacions de llibres i molta música esperen als visitants.

Fira de la màgia a Torroella de Montgrí

<img alt="" src="/elementosWeb/gestionCajas/DGI/Image/Imagen 2_4.jpg" style="width: 180px; height: 114px; margin: 5px; float: left;" />El cap de setmana del 3 al 5 de juny, 30 artistes de 15 disciplines diferents, provinents de 8 països, omplen de màgia i il·lusionisme la 5a Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, FIMAG 2016. Seran més de 100 funcions en 15 espais del municipi, una oferta variada i diversa que ha consolidat FIMAG com a referent en el món de la màgia al sud d´Europa: màgia al carrer, als palaus, als aparadors, a la fresca, itinerant i de nit, el mercat màgic, les conferències, descobertes de talents amb la gala dels mags joves...