Visites teatralitzades i tastets ibers en la segona edició del Festival Ullastret

Aquest any, el festival ha estat dedicat al comerç en època ibèrica mentre que el 2015 el tema principal va ser la gastronomia

04.10.2016 | 19:44
Dins el festival també es van dur a terme diferents tallers, com el de ceràmica.

Centenars de persones han passat aquest cap de setmana pel Festival Ullastret que enguany celebra la seva segona edició. Aquest any, el festival ha estat dedicat al comerç en època ibèrica mentre que el 2015 el tema principal va ser la gastronomia. Després de l'èxit de l'edició anterior, la programació s'ha vist ampliada en aquesta segona edició, una iniciativa duta a terme de manera conjunta per l'Ajuntament i el Museu d'Arqueologia de Catalunya a Ullastret.

Les activitats van tenir lloc de manera paral·lela al jaciment ibèric del puig de Sant Andreu -que ja fa 16 anys que celebra, conjuntament amb altres jaciments de Catalunya, el Cap de Setmana Ibèric- i al centre medieval d'Ullastret, en una combinació que permet veure l'evolució des dels primers habitants del municipi fins a la construcció de l'actual nucli. I és que aquest és l'objectiu del festival, donar a conèixer el ric patrimoni històric i cultural d'Ullastret. Tallers, visites teatralitzades, degustacions de menjars basats en ingredients de l'època i la projecció d'un audiovisual en 3D que permet als visitants endinsar-se en una autèntica ciutat ibèrica van inundar els diferents espais.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema