Uns lladres van intentar forçar la porta d'una casa del nucli antic de Riudaura. L'intent de robatori va tenir lloc la nit del dilluns dia 31 d'octubre i el dimarts 1 de novembre. Es tractava d'una nit en la qual hi havia molta gent forastera al poble, amb motiu del pont de Tot Sants. Els lladres van fer fressa per veure si podien entrar.

Els habitants de la casa ho van sentir, però no en van fer cas i ho van atribuir a fresses pròpies de la vida quotidiana o de la presència de turistes.

Al matí del dia de Tot Sants, els habitants van sortir al carrer i es van adonar de senyals clars del fet que algú havia intentat forçar la porta. L'intent d'entrar va causar alarma a la població, perquè havien estat molt de temps sense robatoris.

Els Mossos els han aconsellat que es fixin en la presència de desconeguts i sobretot que vigilin si són falsos turistes.

Es tracta d'una localitat amb un únic accés per carretera que compta amb un nucli antic molt ben conservat i rep molt de turisme en els ponts i els períodes de vacances de Setmana Santa i de Nadal.