El Gran Recapte tindrà 14 coordinadores de l'Oficina de Cooperació de la UdG

El Banc dels Aliments de Girona manté per cinquè any consecutiu la col·laboració amb la Universitat i la participació dels seus estudiants

14.11.2016 | 15:40
Les voluntàries de la UdG que van assistir a la sessió formativa.

El Banc dels Aliments de Girona manté, per cinquè any consecutiu, la col·laboració amb l'Oficina de Cooperació de la UdG i 14 estudiants voluntàries d'aquesta Universitat treballaran com a coordinadores en el proper Gran Recapte, que es realitzarà el 25 i el 26 de novembre.

La seu de l'Oficina de Cooperació de la UdG es troba al campus de Montilivi i la participació en el Gran Recapte és una de les activitats solidàries puntuals amb les quals l'alumnat pot convalidar crèdits. Aquesta setmana, responsables del Banc dels Aliments de Girona van oferir una sessió formativa a les estudiants que ajudaran en l'organització del Gran Recapte tot fent de coordinadores. En la sessió, les joves van conèixer el funcionament de l'entitat privada sense ànim de lucre i les tasques que hauran d'assumir durant la recollida de menjar.

El Banc dels Aliments manté oberta la inscripció de persones voluntàries tant per treballar en el seu magatzem com a les botigues gironines on es farà el recapte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema