Un incendi en una casa de planta baixa i pis va provocar 4 ferits lleus d´una mateixa família, una mare i 3 fills. La casa està situada al carrer Major, 27, al costat del camí de l´Avet. Els bombers van rebre l´avís de foc a dos quarts d´1 de la matinada de la nit del dijous, dia 15 de desembre. Fonts dels bombers han indicat que el foc estava centrat a la primera planta de l´immoble, on hi ha una cuina menjador.

Els bombers van donar l´incendi per controlat a dos quarts de 2 de la matinada. Després es van dedicar a remullar i ventilar l´edifici. Mitja hora més tard, van donar per extingit l´incendi.

El foc va produir un fum espès que sortia per la teulada i era visible a través de l´enllumenat públic. Arran del fum, 3 persones van resultar intoxicades. Per causa del foc, una altra va patir cremades de poca gravetat en un braç.

Els sanitaris de les dues ambulàncies del Servei d´Emergències que es van traslladar al lloc dels fets van fer les primeres assistències amb oxigen al Casal dels Avis. El casal va ser obert per l´Ajuntament, per tal que els afectats tinguessin un lloc cobert i calent on ser atesos amb oxigen. El sinistre va mobilitzar l´alcalde, el regidor d´emergències i un treballador municipal. Al final, els sanitaris van traslladar els ferits a l´Hospital d´Olot. Segons fonts dels bombers, no hi van haver desallotjaments.

Fonts de l´Ajuntament han informat que els ferits ja han estat donats d´alta i que ara els serveis socials els han trobat un habitatge provisional a Sant Jaume de Llierca.

Segons els bombers, el foc ha afectat sobretot la part de la cuina menjador pel fum i per l´escalfor. Tot els elements que hi havia en aquesta part de la casa van cremar, per la qual cosa -segons els bombers- és complicat determinar l´origen del foc. La resta de l´habitatge no va cremar, però està molt afectat pel fum i l´escalfor.