El xef Quim Casellas reivindica la cuina de les àvies a Girona

21.04.2017 | 20:34
El xef Quim Casellas reivindica la cuina de les àvies a Girona

Modernitat però sobretot tradició als fogons per reivindicar la cuina de les àvies amb una fideuà feta a quatre mans. Unes, les del xef del restaurant Casamar de Llançà, Quim Casellas, distingit amb una estrella Michelin. Les altres, les d'Anna Fajula, una resident a la residència i centre de dia Can Regàs de Girona. El «show cooking» per cuinar la recepta, una fideuà 100% tradicional, ha estat un dels plats forts de la III Setmana Gastronòmica impulsada des de Can Regàs, que se celebra aquests dies. «Són les persones grans les que poden explicar com eren les receptes d'abans i compartir coneixement», valora Casellas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

L'acte celebrat per la Subdelegació del Govern espanyol.
Manifestos, xerrades i enceses d'espelmes a totes les comarques

Manifestos, xerrades i enceses d'espelmes a totes les comarques

?La Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament de Girona celebren un acte institucional conjunt

Millora dels senders saludables de les Gavarres

Millora dels senders saludables de les Gavarres

?El Consorci de les Gavarres, la Diputació i La Caixa també actuen en 10 hectàrees de l'espai per...

Els pantans de Sau i Susqueda, per sota del 50% de la capacitat

Els pantans de Sau i Susqueda, per sota del 50% de la capacitat

?Creix l'aportació de les dessalinitzadores per evitar extreure 50 hm3 del sistema Ter-Llobregat...

Olot contracta un assessor per suplir el treball dels regidors del PSC

Olot contracta un assessor per suplir el treball dels regidors del PSC

L'Ajuntament d'Olot va aprovar en el ple d'anit la contractació d'un cap de gabinet...

Els drets de les persones sense llar

Els drets de les persones sense llar

Càritas Diocesana de Girona, l'associacióTraçant Camins i el Centre...

«Un restaurant és un teatre que cada dia ha d´aixecar el teló passi el que passi»

«Un restaurant és un teatre que cada dia ha d´aixecar el teló passi el que passi»

El Castell Peralada Restaurant compta, des de dimecres a la nit, amb una estrella Michelin. Un...

Enllaços recomanats: Premis cinema