El xef Quim Casellas reivindica la cuina de les àvies a Girona

21.04.2017 | 20:34
El xef Quim Casellas reivindica la cuina de les àvies a Girona

Modernitat però sobretot tradició als fogons per reivindicar la cuina de les àvies amb una fideuà feta a quatre mans. Unes, les del xef del restaurant Casamar de Llançà, Quim Casellas, distingit amb una estrella Michelin. Les altres, les d'Anna Fajula, una resident a la residència i centre de dia Can Regàs de Girona. El «show cooking» per cuinar la recepta, una fideuà 100% tradicional, ha estat un dels plats forts de la III Setmana Gastronòmica impulsada des de Can Regàs, que se celebra aquests dies. «Són les persones grans les que poden explicar com eren les receptes d'abans i compartir coneixement», valora Casellas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

Olot recorda 15 anys de reclamacions de la variant

Olot recorda 15 anys de reclamacions de la variant

Per primera vegada, el recorregut entre la sortida de Bracons i la sortida del terme d'Olot a...

Creixen un 7% les pernoctacions hoteleres al global de març i abril

Creixen un 7% les pernoctacions hoteleres al global de març i abril

Els hotels gironins han fregat durant aquests dos mesos el milió i mig de nits venudes als seus...

El TSJC defensa que el jutjat de família de Girona quedarà reforçat a l´estiu

El TSJC defensa que el jutjat de família de Girona quedarà reforçat a l´estiu

El jutge que substitueix la titular seguirà treballant a aquest tribunal · La lletrada d'un jutjat...

La Fundació SER.GI alerta que l´exclusió residencial creix a Girona

La Fundació SER.GI alerta que l´exclusió residencial creix a Girona

L'entitat demana als ajuntaments que ampliïn el parc d'habitatge social i que utilitzin el seu...

Roben 7,5 tones de coure d´una empresa de Vilamalla amb un camió sostret

Roben 7,5 tones de coure d´una empresa de Vilamalla amb un camió sostret

Els Mossos arresten a Lloret de Mar dos membres d'un grup organitzat - El vehicle pesant el van...

Enllaços recomanats: Premis cinema