Més de 60 instal·lacions florals ompliran carrers i monuments de Sant Joan les Fonts, el dissabte, dia 20, i el diumenge, dia 21 de maig. Les novetats del Sant Joan en Flor seran la presència d'Eduard Maynegra, de l'empresa Flors Laguarda, campió nacional d'Art Floral. També hi haurà l'equip de Nor-B i Xevi Bayona (produccions audiovisuals i arquitecte) per transformar l'espai de l'antiga fàbrica del Molí Fondo en una experiència sensorial única.

Més de 25 floristeries i jardineries de la província de Girona presentaran les seves instal·lacions florals. També hi haurà tres alumnes de la Facultat de Belles Arts de Barcelona amb els quals l'organització ha establert un conveni de col·laboració per cedir-los espais, en l'àmbit de la mostra floral i de planta.

Durant la mostra, l'Ajuntament presentarà la fase final del sector l'Hort del Rector, dins del projecte del Parc de les Olors. L'espai esdevindrà un lloc d'experimentació autoguiat, on plantes, materials i paisatge s'uniran per proporcionar una experiència plaent als usuaris.

Encara hi haurà la tercera Desfilada de Moda de l'IES la Garrotxa, on els dissenyadors i dissenyadores mostraran les seves creacions.