Ocupa 3.200 m2 d'extensió, amb capacitat per a 49 habitacions i 22 apartaments. Inaugurat l'any 1998, amb quatre estrelles, el Torremirona Relais Hotel Golf&Spa disposa també del restaurant El Racó del Canigó -el pic que el poeta Jacint Verdaguer va cobrir d'èpica a partir del mite del comte Bernat de Tallaferro es divisa des de la terrassa del local-; del Lobby Bar, amb el beure i les tapes com a elements bàsics de la carta; d'una sala de banquets i d'un camp de futbol en perfecte estat de conservació. Tant és així, que Navata ha estat escollida per equips professionals de Qatar i dels Emirats Àrabs Units per fer-hi estades. Sovint, també, s'hi entrena el gairebé de primera Girona FC i, els propers mesos, hi faran rodar la pilota els jugadors de l'Olympique de Marsella, club que ja coneix les virtuts d'aquest complex i que ocupa la cinquena posició de la primera divisió francesa, sota les ordres de Rudi García i amb el migcampista Dimitri Payet com a estrella rutilant.

La inversió més important que han efectuat els últims mesos els nous gestors de l'hotel és l' spa, batejat amb el nom de Dubhé en honor a la segona estrella més gran de la constel·lació de l'Ossa Major. Piscina d'hidromassatge, sauna i banys àrabs, vas de gel només apte per a valents i dutxes diverses configuren l'oferta per als clients. Un nou servei que aporta «valor afegit» a l'hotel, explica Laia Xifra, sotsdirectora de l'establiment des de fa uns mesos.

Futbolistes a banda, els principals clients de Torremirona, explica la direcció, són, amb molta diferència, els turistes francesos i els nacionals.