Serinyà adapa un hort perquè persones grans i joves hi treballin conjuntament

31.05.2017 | 10:33
Els primers usuaris de l´hort intergeneracional de Can Beia.

Un grup de joves de Serinyà, usuaris de l'Espai Jove Can Beia, juntament amb persones jubilades del municipi, han treballat en una parcel·la de terreny molt propera al centre juvenil per començar a plantar i cultivar les primeres sembres de l'estiu. Dies abans, els jubilats van començar els preparatius de la parcel·la, ja que dominen les tècniques d'adequació de la terra per fer-hi un hort.

Aquest projecte, impulsat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Serinyà i les àrees de Joventut i de Benestar Social del Consell comarcal del Pla de l'Estany, amb persones jubilades, vol convertir-se en un espai d'entreteniment i aprenentatge per als joves. A més de ser un punt de socialització que posi en contacte el jovent i la gent gran, alhora que impulsa la vida associativa del municipi. Actualment participen al projecte entre 15 i 20 joves i 3 jubilats.

L'espai està obert als joves i, en general, a totes les persones que estiguin interessades a participar-hi. S'hi podrà treballar durant l'horari d'obertura de Can Beia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema