El CSIF dona suport a la vaga d'examinadors de la DGT que comença demà

L'aturada convocada més important és la que es farà en ple estiu; l'última setmana de juny i tot el juliol

01.06.2017 | 10:37

Els examinadors de la DGT es mobilitzen a partir de divendres i el CSIF a la província de Girona ha decidit donar suport a la vaga convocada per l'Associació d'Examinadors de Trànsit (Asextra).

En un comunicat, asseguren que donen suport a la jornada d'aturada que es farà divendres i que culminarà amb una manifestació davant del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, i que ha convocat l'Associació d'Examinadors de Trànsit.

Els delegats del CSIF asseguren que també es desplaçaran fins a aquest punt de Madrid per donar suport solidàriament als examinadors de tot Espanya.

El CSIF recorda el motiu que ha dut a la vaga i destaquen que l'octubre de 2015 es va fer una altra mobilització d'aquestes característiques i que en canvi, el Govern espanyol ha faltat a la seva paraula i no ha portat els acords a la pràctica.

La vaga d'examinadors començarà a ple estiu i, en concret, l'última setmana de juny i tot el mes de juliol. Això com s'apunta des de les autoescoles pot portar al col·lapse per pujar a fer l'examen pràctic.

Entre els punts que han incomplet el Govern segons els convocants de la vaga hi ha que els resultats dels exàmens pràctics no es donen a conèixer a través de la pàgina web de la Direcció General de Trànsit, com es fa amb el teòric. Un complement que demanaven per perillositat, ja que s'han trobat en alguna ocasió amb agressions per part de gent que no havia passat el seu test pràctic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema