Sorpresa per als viatgers d'un tren El comboi que feia el trajecte entre l'estació de Sants i Cervera de la Marenda ahir de bon matí va patir una avaria i es va quedar aturat entre les estacions de Portbou i Cervera. Això va obligar a evacuar els passatgers.

Els Bombers van fer aquestes tasques i seguidament, es van emportar els passatgers afectats a l'estació de Portbou per continuar el seu trajecte. Finalment, el van fer també en tren, ja que els viatgers van poder pujar a un comboi dels ferrocarrils francesos.

Els fets es van produir pels volts de dos quarts de deu del matí, quan el tren que anava a Cervera es va quedar aturat entre Portbou i la localitat francesa. Inicialment, segons fonts de Renfe, es va decidir optar per remolcar els combois i seguir amb el passatge a dins, però, finalment, aquesta maniobra no va ser possible.

Per aquest motiu, els Bombers van haver d'ajudar a evacuar els deu passatgers que hi havia a l'interior del tren i posteriorment, els va traslladar a l'estació de Portbou. El trajecte fins a Cervera de la Marenda d'aquests passatgers finalment va poder ser en tren, a través d'un comboi francès.

Cal destacar que el tren avariat havia sortit a les 6.16 hores de l'estació de Sants de Barcelona i havia d'arribar a Cervera de la Marenda a les 8.57. A causa del succés, va acumular un total de 80 minuts de retard, segons Renfe

Per altra banda, a causa de l'avaria del tren que anava cap a Cervera, un tren que havia de sortir de Portbou a dos quarts d'onze i havia d'arribar a Sants, va acumular 30 minuts de retard.