Durant dos dies, el transport públic d'Olot es podrà utilitzar de manera gratuïta. Aquest dijous, 21 de setembre, i divendres, 22, tothom qui vulgui podrà utilitzar el Transport Públic d'Olot sense bitllet.

L'Ajuntament d'Olot ha decidit impulsar aquesta activitat dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, perquè tots els veïns i veïnes d'Olot puguin fer servir alguna de les 4 línies i els més de 80 llocs de parada gratuïtament.

També per contribuir a la mobilitat sostenible i segura, l'Ajuntament d'Olot ha impulsat mesures permanents com l'ampliació de les voreres del primer tram del carrer Doctor Masmitjà, la millora de les voreres del carrer Verge de Fàtima, l'arranjament de la cruïlla carrer Bisbe Serra amb Pintor Domenge, l'ampliació del carrer Bolós i noves voreres al camí de la Creu.

Actes arreu del territori

A més d'Olot, d'altres localitats de la Garrotxa s'han sumat al dia de la mobilitat sostenible i segura. Per exemple, la Vall d'en Bas ha organitzat un dia sense cotxes, en el qual l'Ajuntament i l'escola desplaçaran nens amb bicicleta.