La junta de govern del Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) ha convocat pels dies 19, 20 i 21 de juny les eleccions per escollir el president i l'equip que tirarà endavant la institució els propers quatre anys.

La convocatòria d'eleccions, anunciada el 17 d'abril, preveu que es puguin presentar candidatures fins el 17 de maig. L'endemà, 18, es proclamaran les candidatures i, en cas que sigui una de sola, serà escollida com a guanyadora. Si n'hi ha més d'una, el 21 de maig començarà la campanya electoral, que s'allargarà durant quatre setmanes.

Les votacions es podran fer de forma telemàtica els dies 19, 20 i 21 de juny, dia en què també es podrà votar de forma presencial a la seu del Col·legi de Metges de Girona.

El president en funcions del Col·legi de Metges, el doctor Josep Vilaplana, ja ha anunciat a través de Twitter que es presentarà a la reelecció del càrrec, que ocupa des del juny del 2014 en substitució de Benjamí Pallarès. Vilaplana va ser escollit d'entre les tres candidatures presentades, ja que competia amb Narcís Bardalet i Joan Felip.

«Em presento a la reelecció com a president del COMG en les pròximes eleccions col·legials amb un equip compromès amb els valors de la professió i amb la ferma convicció de culminar els projectes engegats durant aquesta primera etapa», exposava l'anestesiòleg en una piulada a la xarxa social.