Necrològiques del 30 de març de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Carme Sastre Marguí

Carme Sastre Marguí / DdG

AMER

JOSEP VIÑOLAS AMAT

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Sarsanedas Puig. Residia a Amer. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 10 del matí, a la parròquia Santa Maria d’Amer.

BANYOLES

JULIO SELVA PRIETO

Ha mort als 75 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOSEP MARIA VILLALBA POL

Ha mort als 81 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA

FRANCESC BRUCET CAMPS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Anna Balmañe Quintana. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

CORNELLÀ DEL TERRI

ANTONIO GUÀRDIA GUÀRDIA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Carmen García Ruiz. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

GIRONA

JOANA TRAYTER MASÓ

Ha mort als 86 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PILAR GARCÍA ESPINOSA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Casas Martí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT SANAHUJA CAMPASOL

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jaume Nadal Adroher. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARÍA MAÑERO VICTORIO

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Rafael Guirado Sánchez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME SASTRE MARGUÍ

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Lluís Palahí Panella. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al Monestir de Sant Daniel de Girona.

CARMEN CASANOVAS VIÑAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Quimet Duarte Piñol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JUAN BIENZOBAS LLUCH

Ha mort als 73 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

LA VALL DE BIANYA

JOSEP JUANOLA COS

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Montserrat Reixach Canalias i tenia un fill. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

LLORET DE MAR

ANTONIA MARÍA GARCÍA FERNÁNDEZ

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Joan Jordà Roqué i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ANNA VILÀ RAYO

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antonio Pujol Puigvert i tenia set fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

JOSEFINA CAPDEVILA PLANELLA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Buxó Bertran i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

FRANCISCO GARCIA DUEÑAS

«En Xicu de Llafranc»

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Lucrecia Martínez Vieito. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

JESÚS HORTAL LÓPEZ

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Isabel Tomás Maturano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PERALADA

PACO MARCHAL MAESTRO

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Rosa Gil i tenia quatre fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

SANTA COLOMA DE FARNERS

MARIA GAROLERA EXPÓSITO

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Lluís Cantalozella Casadellà. Residia a Sta. Coloma de Farners. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sta. Coloma de Farners.

MONTSERRAT BOHIGAS VIDAL

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Ramon Juanhuix Pons i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

PERE TORRAS BOTA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Mercè Danés Jubanteny i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, a la capella de la residència geriàtrica Sant Salvador d’Horta de Santa Coloma de Farners.

Subscriu-te per seguir llegint