L´Ajuntament de Roses ha acabat les tasques d´asfaltatge, la reforma i millora de la xarxa de sanejament compresa entre l´estació de bombament de la platja de l´Almadrava i el Port Esportiu.

Els treballs han suposat la renovació d´un total de quatre quilòmetres de canonades i col·lectors, així com també s´ha procedit a la millora de les estacions de bombament de tot aquest circuit.

Segons apunta el consistori els darrers dos dies s´ha portat a terme l´asfaltatge del tram entre la platja dels Palangrers i Canyelles, amb el qual finalitza el projecte de millora portat a terme durant els darrers mesos a tot el clavegueram que discorre per la platja de l´Almadrava, l´avinguda Díaz Pacheco, la carretera de Canyelles i la carretera del Far.

Instal·lacions deteriorades

Amb aquesta actuació es posa punt i final a la problemàtica que existia fins ara en aquest servei de la xarxa de sanejament per l´accelerat estat de deteriorament que presentava la instal·lació, així com les molèsties que aquest fet ocasionava a veïns i establiments de la zona, segons ha informat l´Ajuntament de Roses.

D´altra banda, amb la finalització d´aquestes obres de millora i reforma de la xarxa de sanejament, el trànsit rodat quedarà restablert aquest cap de setmana, abans de l´inici de la temporada estiuenca per tal d´evitar problemes circulatoris en el moment de màxima afluència a la zona.