L'expresident ha posat fi a gairebé 40 anys de vida en comú amb la seva dona i estaria vivint amb la seva nova parella en un cèntric barri de Madrid. Després de gairebé quaranta anys de matrimoni, l'expresident Felipe González i la seva dona, Carmen Romero, han decidit posar fi a la seva vida en comú.

González manté una relació amb María del Mar García, una dona també divorciada amb la qual resideix en un barri cèntric de Madrid. Els continus viatges de l'expresident i la intensa tasca professional de Carmen Romero han estat algunes de les causes que han deteriorat una relació que ja feia temps que era inexistent.

Felipe González i Carmen Romero es van casar a Sevilla el 16 de juliol de 1969. El 1975 la parella es va traslladar a Madrid quan al congrés de Suresnes Felipe va ser nomenat líder del PSOE.

La família i amics íntims ja tenien constància de la situació per la qual travessaven tots dos, però la separació s'hauria mantingut amb discreció al llarg d'aquestes setmanes.

La parella hauria complert l'any vinent 40 anys de vida conjugal. Es va conèixer mentre estudiaven a la Universitat de Sevilla, on l'expresident es va llicenciar en Dret, el 1967.

El matrimoni es va celebrar un dia després del sant d'ella, el 17 de juliol, al sevillà monestir de Loreto. No hi va haver testimonis fotogràfics del moment.