L'escriptor gironí Rafa Rubio i el gallec Darío Vilas han escrit a quatre mans el llibre Imperfecta simetría (Círculo Rojo), un volum de relats d'ambient absorvent que atrapa el lector i el submergeix en un món de passions i sinistres intencions, h0rrors i corrupcions, ha dit la crítica.

En paraules del seus autors, Simetría és el nom d'una illa que va haver de ser expulsada de la península a la qual pertanyia per albergar "tota classe de corrupció i horror humà".

Rafa Rubio García va néixer a Girona l'any 1977 i actualment resideix a Blanes. Ha participat en diversos llibres recopil·latoris i és coadministrador de la web de literatura www.h-horror.com.

Per la seva banda, Darío Vilas Couselo va néixer a Vigo l'any 1979 i ha publicat els seus relats en diverses revistes, tant en format paper com en digital. Els dos autors emergeixen en el món del fanzine.

Els relats estan ambientats a l'illa fictícia de Simetría, projecte d'un grup d'autors finalment descartat que a la fi ha donat com a fruit aquest llibre.