La cirurgia plàstica sembla ser un tema tabú per a les dones que protagonitzen les portades de les revistes. Moltes s'escuden en l'exercici físic i en la dieta per a justificar el seu bon aspecte, encara que les sospites sempre hi són. Madonna i Demi Moore formen part d'aquest nodrit grup que es declara defensor de la bellesa natural... encara que ningú ho cregui.

Últimament Madonna llueix una cara que, per la textura de la pell, sembla que s'hagués quedat estancada en l'adolescència. Lliure de tota arruga i hidratada, l'artista pot presumir de tenir un rostre resistent al pas del temps.

Però la cantant de Hard Candy es nega a desvetllar els productes de bellesa que utilitza, i tampoc admet haver-se sotmès a cirurgia estètica. I aquest secretisme no fa sinó augmentar els rumors sobre un possible pas de l'artista pel quiròfan.

El 'lífting llaç', l'últim en cirurgia

Els experts creuen que l'opció més factible és que s'hagi sotmès a un tractament cridat 'lífting de llaç', de mitja hora de durada i que s´ofereix en clíniques de Beverly Hills a 4.800 euros la sessió. Durant el procediment, es fa un petit tall al lòbul de l'orella, a través del que s'introdueix en els teixits un implant soluble.

Aquest 'lífting de llaç' eliminaria sense problemes les arrugues de la cara, pel que sembla una bona solució per a Madonna. Clar que ella es nega a admetre'l: "No estic en contra de la cirurgia plàstica, només estic en contra de parlar d'ella".

Encara que, per molt que eviti parlar-lo, resulta difícil creure en una evolució natural de la seva pell, doncs la seva cara estarà immaculada però les seves mans i braços estan plegats d'arrugues. Per molt que intenti ocultar-ho, el pas del temps queda reflectit en altres parts del cos menys vistoses, però encara així visibles.

Les primeres arrugues de Demi

Un cas semblant és el de Demi Moore, encara que al contrari. Després d'anys lluint una pell perfecta i lliure de defectes, en cosa de dos mesos la cara de Demi sembla haver envellit uns quants anys.

El passat agost podíem veure-la a la festa d'una revista sense arruga alguna al seu rostre, mentre que en la seva última aparició d'aquest mes les línies d'expressió li cobreixen el mentó, els ulls i el nas.

Com Madonna, Demi tampoc reconeix haver passat pel quiròfan. Segons el diari NY Daily l'actriu assegura que "és completament fals, mai m'ho he fet (la cirurgia estètica). Però mai jutjaria als que sí ho fan; si és el millor per a ells, no veig el problema".

Els rumors apunten que Demi podria haver-se gastat uns 200.000 euros en cirurgia, contant entre les seves operacions un augment de pit, una liposucció i un tractament per a la cara.