Pedro Almodóvar lliurarà aquest any l'Oscar a la millor pel·lícula estrangera a la gala que se celebrarà el proper 7 de març al teatre Kodak de Los Angeles, i ho farà acompanyat del director nord-americà Quentin Tarantino, segons ha anunciat l'Acadèmia de Hollywood.

A la llista de presentadors també figuren Ben Stiller, Tina Fey, Steve Carell, Jason Bateman i Sacha Baron Cohen, conegut per pel·lícules tan políticament incorrectes com "Borat" (2006) o "Bruno" (2009).

Baron Cohen debutarà als Oscars, igual que Jason Bateman, protagonista de "Juno" (2007), "Couples Retreat" (2009) i "Up in the Air", candidata a sis Oscar.

Ben Stiller ha aparegut cinc vegades en els Oscars, mentre que Steve Carell (de la sèrie "The Office") ha exercit de presentador en tres ocasions. Tina Fey (de la sèrie "30 Rock") va debutar l'any passat.

Ídols adolescents

L'Acadèmia de Hollywood també va anunciar aquesta setmana la participació en la gala d'Miley Cyrus, Zack Efron, Taylor Lautner i Kristen Stewart, ídols adolescents de Disney i de la saga "Crepúsculo".