Dues pel·lícules espanyoles, el documental sobre la Guerra Civil "Familystrip" i el drama psicològic sobre immigració "Rabia", comparteixen la cartellera d´aquest cap de setmana juntament amb el musical en tres dimensions "Street Dance 3D: A bailar!" i les terrorífiques "The crazies" i "Legión".

"Rabia", Concha Velasco protagonitza aquest drama sobre immigració

Concha Velasco, Gustavo Sánchez Parra i Martina García protagonitzen "Rabia", un drama psicològic, adaptació de la novel•la homònima de Sergio Bizzi, dirigit per l'equatorià Sebastián Cordero i produït per Guillermo del Toro i Telecinco.

Premi Especial del Jurat del Festival Internacional de Tòquio i Biznaga d'Or a la Millor Pel·lícula al Festival de Màlaga, la pel·lícula explica com en José María, un immigrant emprat en la construcció, ha de fugir després de provocar la mort accidental al seu capatàs i es veurà separat de la Rosa, el seu veritable amor.

"Familystrip", la memòria d´una generació que desapareix

Lluis Miñarro dirigeix el documental "Familystrip" sobre la memòria històrica, un viatge de la mà de dos supervivents de la Guerra Civil des dels anys del franquisme fins a començaments del segle XXI.

Així, el que inicialment pretenia ser un regal per a la família del director, es converteix de sobte en la crònica de María Luz Albero Calvo i Francesc Miñarro Bermejo, els pares del director i, al mateix temps, els dos protagonistes d'aquesta història senzilla, improvisada i directa, plena de vida.

"Street Dance 3D: A Bailar!", un musical en 3 dimensions

L'actriu britànica Charlotte Rampling ("Caótica Ana" o "Babylon") encapçala l'elenc d'actors que es donen cita a "Street Dance 3D: A bailar!", Del director Max Giwa és la primera pel·lícula sobre dansa rodada en tres dimensions.

Els àngels baixen del cel per salvar la humanitat a "Legión"

L´Arcàngel Miquel, encarnat en l'actor Paul Bettany, baixa del cel per salvar la humanitat a la pel·lícula "Legión", un film que barreja acció i mitologia, dirigit per Scott Stewart i en el repartiment del qual figura Dennis Quaid.

"The crazies", el terror biològic arriba a Pennsylvania

Brecker Eisner dirigeix una nova versió de "The crazies", la cinta que el mític George A. Romero va realitzar el 1973 sobre una misteriosa toxina a l'aigua que converteix a qualsevol que estigui exposat a ella en un assassí sense escrúpols.

Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Joe Anderson i Danielle Panabaker protagonitzen aquesta cinta de terror.

"Jacuzzi al passat", John Cusack viatja als anys 80

Després de protagonitzar la pel·lícula apocalíptica "2012", l'actor nord-americà John Cusack canvia de registre i es trasllada a la dècada dels anys vuitanta en aquesta comèdia de ciència ficció dirigida per Steve Pink.

Adam (John Cusack) Lou (Rob Corddry), Nick (Craig Robinson) i Jacob (Clark Duke) són quatre amics que es desperten l'any 1986 després d'haver passat una nit de festa, bevent al jacuzzi de la seva habitació en una estació d'esquí per oblidar les seus odioses vides. Junts veuran en aquest viatge l'oportunitat per tornar a construir el seu passat i millorar les seves vides, tot i que hauran de comprendre que el passat canvia també el futur.

"The trap" Belgrad busca la seva identitat en l´era post-Milosevic

Belgrad en l'era post-Milosevic és una capital en la lluita per trobar una nova identitat en una nació en la que el recent passat ha deixat als seus ciutadans en un desert existencial. Tot es complica en una família quan el pare es veu amb la necessitat d'haver de cometre un assassinat per encàrrec per poder pagar l'operació del seu fill.

Aquesta és la trama de "The Trap", una cinta serbi-alemanya que dirigeix Srdan Golubovic i protagonitzen Nebojsa Glogovac, Natasa Ninkovic i Anica Dobra.

"El meu nom és Khan", versió Bollywood del 11-S

Rizvan Khan, un musulmà de l'Índia que pateix la síndrome d'Asperger, es trasllada als Estats Units i viu amb el seu germà. Allà es casa amb Mandira i munta una petita empresa, però la seva felicitat acaba l'11 de setembre de 2001, quan les actituds cap als musulmans experimenten un gran canvi.

Karan Johar dirigeix aquesta versió bollywodiense de l'11-S, que protagonitzen els actors indis Shah Rukh Khan i Kajol Devgan.