El Govern espanyol ha sol·licitat a Google Maps que corregeixi l'actual denominació que té el palau de la Moncloa en els mapes de Google, en els quals apareix amb el nom de "Palau de la Moncloa", segons fonts oficials.

Les mateixes fonts van explicar que el cercador Google s'ha compromès a corregir aquest error i a retirar la denominació actual, que apareix escrita en català.

Tot i això, la persona d'atenció al públic de Google, en ser preguntada pel funcionament del seu sistema i la correcció d'errades, va suggerir que les modificacions de les dades que no són correctes han de fer-les els mateixos interessats a través de la pàgina web.

A més, a Google Maps es neguen a passar al departament de premsa les trucades sobre consultes dels periodistes per informar-se sobre errades comeses a Google Maps, tot al·legant que aquesta no és competència seva.

El passat mes de juliol es van detectar altres errors que afectaven Espanya en el servei de Google Maps, ja que van atribuir al Marroc l'illot de Perejil o les illes Chafarinas, quan tots dos formen part del territori espanyol.