Les autoritats municipals de Beebe (Arkansas) investiguen la mort de més de mil trupials d'ala vermella (Agelaius phoeniceus) que han caigut del cel en aquesta localitat des de divendres a la nit.

La Comissió de Caça i Pesca d'Arkansas va informar que va començar a rebre telefonades sobre la mort d'aquests ocells poc abans de la mitjanit de divendres a dissabte. La majoria dels ocells caiguts es troben en una àrea d'un quilòmetre i mig.

Robby King, de l'Agència de Vida Silvestre i qui ha recollit almenys 65 aus mortes, va indicar que van ser enviades a la Comissió de Bestiar i Aus d'Arkansas i el laboratori del Centre Nacional de Salut de la Vida Silvestre, a Madison, Wisconsin. Les autoritats han inspeccionat l'àrea i van determinar que no van caure aus fora dels límits de la ciutat, ubicada a uns 50 quilòmetres al nord-est de Little Rock.

L'ornitòloga Karen Rowe va dir al diari The Arkansas DemocratGazette que la bandada d'aus podria haver estat afectada per un llamp o per calamarsa a gran alçada. No obstant això, cap dels ocells recollits no presenta signes externs de violència causada per aquestes agressions. Altres fonts han apuntat com a possible explicació l'estrés produït pels focs artificials de Cap d'Any, i no ha faltat qui ha especulat amb fenòmens estranys fent referència a la pel·lícula Els ocells, d'Alfred Hitchcock. Segons Rowe hi ha hagut incidents similars en altres parts i les anàlisis realitzades gairebé sempre "queden sense una conclusió clara".