El Teatre de Blanes va presentar la programació de tardor, on destaca la presència d'alguns dels èxits de la cartellera teatral catalana, com Truca un inspector, amb Josep Maria Pou com a director i actor protagonista (9 de desembre) d'aquesta història de suspens o Dues dones que ballen (27 de novembre).

L'obra, dirigida per Xavier Albertí i protagonitzada per Anna Lizarán, explica la relació accidental de dues dones d'edats diferents, entre la maduresa i la llesa.

El tret de sortida el donarà el proper dissabte 24 de setembre l'acte inaugural de la temporada, on es presentarà la programació de tardor i Bàcum Produccions preestrenarà Pirouette en re menor, un espectacle multidisciplinar que s'estrenarà de manera oficial el 30 de setembre a Figueres.

El 8 d'octubre, els personatges de La presa, el text de Connor McPherson, transformaran l'escenari de Blanes en un pub irlandès on una nouvinguda, interpretada per Montse Germán, serà l'estrella de la funció.

Al seu torn, el proper 29 d'octubre Pep Cruz presentarà Top Model, l'obra que dirigeix i interpreta, i que es centra en la relació entre la felicitat i l'aparença física.

Un clàssic de Barbal

El text de Maria Barbal, Pedra de Tartera, prendrà vida gràcies a Àurea Màrquez, que interpreta la Conxa, la protagonista d'aquest relat de supervivència al Pallars.

Pel que fa a la programació Blanes Escena, destaca l'espectacle Malson of a bitch amb el que la companyia local El Mirall celebra el seu 25è aniversari i que va obrir el Festval de Teatre Amateur de Girona (FITAG).

I per a tota la família, Rialles ha programat un total de sis espectacles: La cigala i la formiga, Sopa de pedres, La camisa de l'home feliç, Banquet d'històries, Les trifulgues dels germans Garrapinyada i Un Nadal...com cal!