Totes les entrades i invitacions per al circ Wonderland al seu pas per Girona, que havia de celebrar ahir la funció inaugural a les 19h però va quedar suspesa pel vent, tindran validesa per avui, indistintament, a qualsevol de les dues funcions de les 17h i 19:30h, segons han informat fonts del circ.

Els tècnics del circ van estar esperant des de dimecres un moment de calma del vent per poder muntar la gegantina tela d'una de les carpes, però aquest moment no va arribar fins ahir a la tarda, quan ja era massa tard.

Enrico, un dels responsables del circ Wonderland, va explicar al Diari de Girona que el problema és produeix al moment de muntar el velam, però no hi ha cap mena de perill un cop ja està muntat i tibat amb els cordatges, per més que reprengui la ventada. L'espectacle del Wonderland es podrà veure a la Copa de Girona fins al 19 de març. El circ funcionarà cada dia sense interrupció. Els dies laborables hi haurà una única funció(19h), mentre que els dissabtes hi haurà dues funcions (17h i 19:30h), i els festius, tres (12h, 17h i 19:30h).