El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha organitzat per al 30 d'abril a Londres una acció promocional per donar a conèixer la gastronomia gironina coincidint amb la gala de la revista 'Restaurant Magazine'. L'acció, amb el nom 'esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona', es farà al matí, hores abans de conèixer quin serà el millor restaurant del món. Al capdavant del rànquing hi ha estat durant anys el Bulli i el Celler de Can Roca ocupa el segon lloc. Els cuiners Ferran Adrià i Joan Roca actuen com a amfitrions i ambaixadors de la gastronomia gironina en l'acció, dirigida a donar a conèixer la destinació entre cinquanta mitjans de comunicació internacionals.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha organitzat per al 30 d'abril a l'Hotel Mandarin de Londres, l'acció promocional 'Esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona', on comptarà amb Ferran Adrià i Joan Roca com a amfitrions i protagonistes de l'esdeveniment.

L'acte es farà hores abans de la gala que organitza la prestigiosa revista gastronòmica 'Restaurant Magazine', on es dóna a conèixer la llista dels 50 millors restaurants del món d'aquest 2012. La gala congrega cuiners, crítics gastronòmics, periodistes especialitzats, restauradors i líders d'opinió d'arreu del món. L'acte que ha organitzat el Patronat de Turisme té la vocació de promocionar i difondre la destinació entre una cinquantena de prescriptors i periodistes internacionals de referència dels àmbits de la gastronomia i el turisme.

En el decurs de l'esmorzar -elaborat en base a productes gironins de gran qualitat-, Ferran Adrià i Joan Roca presentaran respectivament el projecte d'El Bulli Foundation, i el projecte culinari i empresarial del restaurant El Celler de Can Roca de Girona. Així mateix, els cuiners participaran en una taula de diàleg conduïda per la periodista francesa experta en gastronomia, Maria Canabal, durant la qual es vol donar importància al valor del territori i del producte alimentari local en les creacions culinàries d'ambdós cuiners catalans.

En el mateix marc, el Patronat de Turisme presentarà de manera visual i dinàmica la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona als assistents. El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Torramadé, participarà en l'acció promocional.

Amb aquesta acció es busca donar a conèixer entre prescriptors i mitjans de comunicació d'arreu del món l'oferta turística de les destinacions Costa Brava i el Pirineu de Girona, emprant com a motor la gastronomia gironina i les icones Ferran Adrià i Joan Roca.