El concert de Lluís Llach que va omplir el Camp Nou el 6 de juliol de 1985 serà editat en DVD per la revista Enderrock després d'aconseguir el finançament necessari gràcies al micromecenatge. Enderrock va recórrer al crowdfunding a través de la plataforma Verkami, amb el repte d'aconseguir 15.000 euros en 40 dies mitjançant petites aportacions.

Finalment, ahir s'aconseguia reunir 15.670 euros gràcies a les donacions de 475 mecenes, si bé el projecte seguirà obert durant els pròxims 11 dies amb iguals recompenses per als donants.

El concert de Llach al camp del F. C. Barcelona és el que ha reunit un major nombre d'espectadors en la història de la música catalana, en superar les 100.000 persones, encara que l'emblemàtic recital només s'havia editat en LP i CD.

El DVD, que es distribuirà el mes de juny amb el número 200 de la revista, conservarà el títol original de l'LP: Camp del Barça. 6 de juliol de 1985. El DVD inclourà la transmissió del concert per TV3, i es complementarà amb el documental de producció pròpia Mai no ha mancat el teu alè.