Enguany l'Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós compleix 70 anys de la seva fundació i si bé cada any s'organitzen en la seva població diverses activitats relacionades amb la sardana i la música de cobla, en aquesta oportunitat han procurat superar-se a ells mateixos.

Per aquest 2013 hi ha programades i contractades una trentena d'actuacions de diferents tipus entre audicions, concerts, l'aplec, etcètera.

Destaquen el concert que se celebrarà el proper diumenge dia 6, al teatre palamosí de La Gorga a les 6 de la tarda, l'audició de sardanes amb la cobla Amsterdam el 26 de juny, l'Aplec de la sardana programat pel 29 de juliol, el tradicional concert Memorial Ricard Viladesau, el 7 d'agost....

Concretant el concert de diumenge que ve, anotem que musicalment hi actuarà La Principal de la Bisbal, que oferirà un concert de variats estils musicals.

S'encetarà amb la sardana de Martirià Font, Regal de Reis, escrita el 1969 amb motiu del naixement de la seva filla, justament el dia de l'Epifania, mentre els Montgrins, dels qual ell n'era el director, actuaven en una festa.

Destaquen també la interpretació d'una sardana de Josep Viader, traspassat recentment, l'execució de la sardana d'Emili Saló, Galliner esvalotat, amb els solistes Lluís Pujals (tible) i Ferran Miàs (tenora), el concert s'acabarà amb la interpretació de Rondó-fantasia, Feu Follets, d'Eugène Demané, amb un arranjament de Bernat Castillejos i l'actuació del flabiol solista, Pere Rabasseda.

A la mitja part de l'acte es procedirà a explicar tota la programació sardanista per a l'any 2013 que organitza l'Agrupació Sardanista Costa Brava.

A més, aquest diumenge també hi haurà l'actuació del grup d'havaneres Port-Bo i Antoni Mas. L'acte el presentarà Francesc Sàn?chez Carcasés.