Port Aventura va tancar ahir la temporada amb un èxit majúscul personificat en la nova muntanya russa Shambhala, la més alta d'Europa, i que ha aconseguit deixar en segon terme atraccions estrella com el Dragon Khan o l'Stampida.

L'atracció s'ha convertit en la més ben valorada pels usuaris en els vint-i-set anys de funcionament del parc temàtic. També les temporades de Nadal i Halloween han tingut un bon resultat. Queda ara recomptar les xifres definitives de visitants que ha tingut el parc i comprovar si Port Aventura ha sabut esquivar la crisi i mantenir els 3,7 milions de visitants de 2011.

Com va explicar el portaveu del parc temàtic, Oriol Garcia, la nova muntanya russa Shambhala ha enamorat com cap altra atracció els usuaris. "Ha estat l'atracció amb més bona valoració de tota la història de Port Aventura", va dir Garcia. "Shambhala ha aconseguit gairebé una matrícula d'honor amb només set mesos de funcionament", va continuar el portaveu del parc temàtic.

Port Aventura tornarà a obrir les seves portes el pròxim dia 22 de març amb l'ampliació del parc aquàtic com a principal novetat.