El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha anunciat al director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo, la seva intenció de rellevar-lo del càrrec per renovar els càrrecs directius d'aquesta institució, va informar ahir el mateix Izquierdo.

L'escriptor i crític Oriol Izquierdo va ser proposat per al càrrec per l'anterior conseller de Cultura de la Generalitat, Joan Manuel Tresserres, i ha estat sis anys al capdavant d'aquesta institució, que té com a objectiu difondre la literatura catalana.

Izquierdo ha anunciat el seu relleu en un correu electrònic dirigit a totes les persones amb les quals ha col·laborat els últims anys i la conselleria de Cultura ha confirmat la intenció de la Generalitat de renovar els càrrecs directius d'aquesta institució.

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, és l'encarregat de proposar al Govern el nom dels directors i presidents de la Institució dels Lletres Catalanes, després d'escoltar l'opinió del consell assessor de la institució.