La pel·lícula Argo va aconseguir aquest dilluns a la matinada a Los Angeles el Globus d'Or a la millor pel·lícula i a la millor direcció per a Ben Affleck, derrotant així una de les grans favorites, la producció de Steven Spielberg, Lincoln, que només es va endur un guardó. Es tracta del Globus d'Or al millor actor, que va ser per al britànic Daniel Day-Lewis, que interpreta l'expresident nord-americà. Argo va obtenir aquests guardons com a millor pel·lícula i millor direcció pocs dies després de no aparèixer nominada en aquestes categories per als Òscars, que se celebraran el pròxim 24 de febrer. En canvi, Lincoln hi apareix nominada en 12 categories.

Pel que fa a Los miserables, va ser guardonada amb la millor comèdia i musical, així com reconeixements als actors Hugh Jackman i Anne Hathaway. Per la seva banda, Jessica Chastain va ser guardonada pel seu paper com una jove agent de la CIA que segueix la pista d'Osama Bin Laden en el thrillerLa noche más oscura, mentre que Jennifer Lawrence va guanyar el Globus com a millor actriu en una comèdia o musical per El lado bueno de las cosas i l'austríac Christoph Waltz és el millor actor de repartiment interpretant un dentista convertit en caçador de recompenses a Django.

Una de les sorpreses de la nit va ser l'aparició de l'expresident dels Estats Units, Bill Clinton, per presentar els clips de Lincoln, que en aquesta cerimònia estava nominada en set categories, i va rebre l'ovació de totes les estrelles de Hollywood presents a la cerimònia d'entre dels Globus d'Or, considerats els segons guardons en importància després dels Oscar.

En la categoria de sèries, Homeland va ser reconeguda com a millor sèrie dramàtica i els seus actors Damian Lewis i Claire Danes com a millors actors i actrius. Girls ha guanyat el premi a la millor comèdia.