Esports

Natàlia Díez i Cristina Fernández guanyen els VIIè Bolleré de Blanes

 
Guanyadores del VIIè Concurs de Relats Breus Bolleré de Blanes.
Guanyadores del VIIè Concurs de Relats Breus Bolleré de Blanes. diari de girona

BLANES | DDG El passat divendres 25 de gener es va fer al Morralla, Espai Creatiu de Blanes la proclamació pública del veredicte i lliurament dels premis corresponents a la setena edició del Concurs de Relats Breus per a Joves Bolleré, convocats i organitzats per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Blanes. La guanyadora de la categoria A va ser Natàlia Díez, de 20 anys i resident a Malgrat de Mar, amb el relat Despertar, mentre que a la categoria B es va guardonar amb el primer premi Les xarxes del capvespre, de Cristina Fernández, de 28 anys i resident a Blanes.
Els finalistes de cadascuna de les dues categories van ser respectivament Martí Casal, de 15 anys i resident a Barcelona, amb el relat Permutació Variable i Maria Joancomartí, de 28 anys i veïna de Lloret de Mar, amb la narració titulada Mosleh. Enguany, el jurat qualificador també ha volgut destacar un altre relat amb una menció especial per la seva qualitat i originalitat. Es tracta de la narració Un aniversari especial, presentat per Clara Izquierdo, de 17 anys i resident a Premià de Mar.
A tall d'anècdotes, val a dir que la guanyadora de la categoria B, Cristina Fernández, ja havia estat proclamada finalista en dues anteriors edicions dels Bolleré amb els relats Belye Nochi i Orxata els anys 2008 i 2011 respectivament. D'altra banda, Clara Izquierdo, a qui es va distingir amb una menció especial, va ser guardonada com a finalista a la sisena edició del concurs amb el relat que duia per títol Records.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema