El passat divendres 25 de gener es va fer al Morralla, Espai Creatiu de Blanes la proclamació pública del veredicte i lliurament dels premis corresponents a la setena edició del Concurs de Relats Breus per a Joves Bolleré, convocats i organitzats per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Blanes. La guanyadora de la categoria A va ser Natàlia Díez, de 20 anys i resident a Malgrat de Mar, amb el relat Despertar, mentre que a la categoria B es va guardonar amb el primer premi Les xarxes del capvespre, de Cristina Fernández, de 28 anys i resident a Blanes.

Els finalistes de cadascuna de les dues categories van ser respectivament Martí Casal, de 15 anys i resident a Barcelona, amb el relat Permutació Variable i Maria Joancomartí, de 28 anys i veïna de Lloret de Mar, amb la narració titulada Mosleh. Enguany, el jurat qualificador també ha volgut destacar un altre relat amb una menció especial per la seva qualitat i originalitat. Es tracta de la narració Un aniversari especial, presentat per Clara Izquierdo, de 17 anys i resident a Premià de Mar.

A tall d'anècdotes, val a dir que la guanyadora de la categoria B, Cristina Fernández, ja havia estat proclamada finalista en dues anteriors edicions dels Bolleré amb els relats Belye Nochi i Orxata els anys 2008 i 2011 respectivament. D'altra banda, Clara Izquierdo, a qui es va distingir amb una menció especial, va ser guardonada com a finalista a la sisena edició del concurs amb el relat que duia per títol Records.