La cantant colombiana Shakira ha passat aquesta nit a la clínica de Barcelona, on es recupera del part del seu primer fill, Milan, i es troba a l'espera de rebre l'alta pròximament, segons fonts del centre sanitari barceloní. Les escenes de càmeres i curiosos a les portes de la clínica Teknon es van succeir durant tot el dia d'ahir, a l'espera de poder veure Shakira i la seva parella, el jugador blaugrana Gerard Piqué, amb el seu nadó en braços. Al final del dia, però, fonts de l'hospital van apuntar que la previsió éra que la cantant es quedés una nit més a l'hospital, del qual podria ser donada d'alta avui o demà, dilluns.

Al llarg de la jornada d'ahir, diversos familiars de la parella van visitar la cantant, que va ser mare el passat dimarts. Així, la mare de Gerard Piqué, Montserrat Bernabeu, va comentar als periodistes que el jugador blaugrana està feliç de ser pare i que tant Shakira com el nen es troben en bon estat de salut. Preguntada per si el nadó és maco "com el seu pare", la flamant àvia va recordat somrient que "el meu nét és molt maco".

Després de passar la nit al costat de Shakira, Piqué va abandonar temporalment la clínica privada, situada a la part alta de Barcelona, a les 10.30 hores d'ahir, conduint el seu propi cotxe, per participar en l'entrenament que el seu equip tenia programat. En acabar l'entrenament preparatori per al partit de Lliga que avui disputaran a Barcelona l'equip català i l'Osasuna, el central català va tornar al centre sanitari. La cantant ha rebut múltiples visites, especialment de membres de les famílies de l'artista i del futbolista del FC Barcelona.