L´exposició de Dalí rep prop de 16.000 visites el cap de setmana

02.05.2013 | 07:27

Prop de 16.000 persones han visitat l'exposició sobre l'obra de Salvador Dalí durant el cap de setmana, el primer des de la seva inauguració al Museu Reina Sofia de Madrid, cosa que la converteix en una de les més concorregudes en la història del centre de art.
Així, segons van indicar ahir fonts del Reina Sofia, l'exposició que reuneix 200 obres de Dalí s'equipararia en nombre de visitants durant les seves primeres jornades a la d'Antonio López, el 1993, i la mostra Picasso. Tradició i avantguarda, de 2006.
Les obres que es poden veure des de divendres passat al Reina Sofia, entre elles algunes inèdites a Espanya, mostren totes les facetes complexes de l'artista empordanès en un muntatge cronològic.
Entre les trenta peces que no s'havien vist mai a Espanya figuren Les banyistes, cedida pel Museu de Saint Petersburg (Florida, EUA), La persistència de la memòria, del MoMA, o Al·lucinació: sis imatges de Lenin sobre un piano, del Centre Pompidou de París.
El recorregut de la mostra, que estarà oberta fins al 2 de setembre, s'inicia amb obres de la primera època de Dalí i elements que van marcar la seva infància.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema