J.M. Miró, A. Ramos i Daniela Feixas, finalistes del premi Masó

02.05.2013 | 07:27

Nerium Park, de Josep Maria Miró i Coromina, Només un anunci, d'Albert Ramos i la Compa?nyia Guanyadora, i Space Oddity de Daniela Feixas i la companyia La Banda han estat les obres finalistes d'aquesta edició del Premi Quim Masó a projectes de producció teatral. A aquesta setena edició hi optaven un total de 37 noves produccions teatrals. Enguany, el guardó està millor dotat econòmicament i preveu més possibilitats d'exhibició que els anys anteriors. Així doncs, el guanyador d'aquesta edició disposarà de 50.000 euros per finançar el projecte i fer-lo realitat i l'espectacle es programarà en el marc del Festival Temporada Alta 2013 i també al Grec 2014. El guanyador es coneixerà el 6 de maig.
El jurat que ha avaluat els projectes presentats està format per Sergi Belbel (director i autor teatral), Ramon Simó (director del Festival Grec), Andreu Gomila (crític i periodista), Pere Puig (director teatral), Josep Domènech (Bitò Produccions) i Guillem Terribas (Llibreria 22).

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema