Els metges d'Urgències de l'hospital de Can Misses (Eivissa) van necessitar dimecres l'ajuda dels bombers per alliberar el penis i els testicles d'un home de la joguina sexual que els comprimia perillosament. Els bombers van haver d'emprar una serra radial i van necessitar dues hores per tallar i retirar l'artefacte metàl·lic, una mena de cuirassa d'acer en què l'home havia introduït els genitals.

Quan el pacient, un alemany de 51 anys, va ingressar a l'hospital, els metges no disposaven de material quirúrgic adequat per tallar la peça d'acer, motiu pel qual van decidir demanar l'ajuda dels bombers, que hi van desplaçar una dotació de quatre persones en dos vehicles.

La intervenció es va allargar durant dues hores i va ser molt complexa, ja que a causa de l'opressió, el penis patia una considerable inflor que provocava dolor i queixes al pacient.

Els metges van optar finalment per sotmetre'l a una anestèsia general per continuar la delicada operació.

A més d'haver d'utilitzar una radial per tallar l'acer, els bombers es van veure obligats a canviar dues vegades el disc de la serra, que té uns quinze centímetres de diàmetre, i consumir dues bateries. L'acció de la radial provocava, a més, un núvol d'espurnes.

Finalment, la intervenció va concloure amb èxit i l'home va poder ser traslladat a una habitació, on va passar la nit, i ja ha rebut l'alta mèdica.