Els metges recorren als bombers per tallar una joguina sexual d´acer

09.07.2013 | 07:12

Els metges d'Urgències de l'hospital de Can Misses (Eivissa) van necessitar dimecres l'ajuda dels bombers per alliberar el penis i els testicles d'un home de la joguina sexual que els comprimia perillosament. Els bombers van haver d'emprar una serra radial i van necessitar dues hores per tallar i retirar l'artefacte metàl·lic, una mena de cuirassa d'acer en què l'home havia introduït els genitals.

Quan el pacient, un alemany de 51 anys, va ingressar a l'hospital, els metges no disposaven de material quirúrgic adequat per tallar la peça d'acer, motiu pel qual van decidir demanar l'ajuda dels bombers, que hi van desplaçar una dotació de quatre persones en dos vehicles.
La intervenció es va allargar durant dues hores i va ser molt complexa, ja que a causa de l'opressió, el penis patia una considerable inflor que provocava dolor i queixes al pacient.

Els metges van optar finalment per sotmetre'l a una anestèsia general per continuar la delicada operació.
A més d'haver d'utilitzar una radial per tallar l'acer, els bombers es van veure obligats a canviar dues vegades el disc de la serra, que té uns quinze centímetres de diàmetre, i consumir dues bateries. L'acció de la radial provocava, a més, un núvol d'espurnes.
Finalment, la intervenció va concloure amb èxit i l'home va poder ser traslladat a una habitació, on va passar la nit, i ja ha rebut l'alta mèdica.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema