La exprimera dama de França i cantant Carla Bruni va dir ahir que no sent enveja que el seu marit, Nicolas Sarkozy, acapari més atenció mediàtica que ella però va admetre que estaria "gelosa" si l'expresident s'enamorés d'una altra dona. "És una "megaestrella" en els meus concerts. Té una carrera de vida pública i política de 35 anys, com vuldria vostè esborrar 35 anys de carrera? Ha estat la seva vida, però ja no ho és. No sento gelosia del seu estatus, de la rebuda que se li brinda. Més aviat estaria gelosa si s'enamorés d'una altra", va declarar la exmodel a la web Bien Publique.

La cantant va oferir dijous a la nit un concert a Lió, a l'est de França, amb la presència a l'auditori de Sarkozy, on l'expresident de França (2007-2012) va rebre el suport del públic. Bruni va evitar pronunciar-se directament sobre la situació que travessen l'actual cap de l'Estat, François Hollande, i la primera dama, Valérie Trierweiler, després que una revista del cor airegés un suposat romanç entre el polític socialista i l'actriu Julie Gayet. Però, no obstant això, va defensar la llibertat de premsa, encara que limiti el dret a la vida privada de les personalitats, enfront de la possibilitat de viure en un país sense llibertat d'expressió.

"Vagi vostè a un país on la premsa no sigui lliure i comprendrà la diferència", va comentar. Bruni va considerar així mateix que actualment "tothom és un espia, un reporter, un testimoni". "Qualsevol té una càmera integrada al seu telèfon mòbil, una manera de filmar, de gravar a tothom", va comentar. I va subratllar la dificultat d'amagar aquest tipus d'informacions en un món global i connectat.

"Les celebritats franceses es fan il·lusions creient que poden controlar-ho, defensar-se amb una llei. Surt per tot arreu, ja no hi ha control", va afegir la cantant, que va considerar que lluitar contra l'època que en la qual es viu és "perdre el temps". L'esposa de Nicolas Sarkozy, en plena gira del seu àlbum Little French Songs, va aprofitar també per confirmar que es troba feliç al costat del seu marit.

"Endolceix la meva vida. Em treu una part de l'ansietat que tenia de manera gairebé congènita, per això em vaig casar amb ell. Només amb ell em sento millor que sola. De base, sóc molt solitària, gairebé misantropa. Tinc la impressió que els dos som indissociables", va dir sobre el seu marit, amb qui va contreure matrimoni el 2008, quan Sarkozy ja era president. Fruit d'aquesta relació, Bruni va tenir una filla, Giulia, nascuda l'octubre del 2011.