El músic sabadellenc Albert Pla està ingressat a Girona per un problema coronari i ha suspès els seus pròxims recitals a Barcelona i Madrid. Segons va informar la sala Jamboree de Barcelona i el Círculo de Bellas Artes de Madrid, Albert Pla ha suspès les seves actuacions a Barcelona i Madrid d'aquesta setmana "arran d'un problema coronari". Això no obstant, Pla ha estat ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona i es troba estable i fora de perill. Pla fa temps que té la seva residència a les comarques de Girona.

Fonts pròximes al cantant van confirmar a la revista Enderrock que l'artista va ser ingressat dilluns a la nit a l'hospital Josep Trueta de Girona, on estarà en observació durant tota la setmana. Per aquest motiu, Albert Pla ha suspès tots els concerts previstos aquesta setmana, com l'actuació que havia de fer ahir al Jamboree al costat de Pascal Comelade, i també els recitals previstos el 31 de gener i els dies 1 i 2 de febrer al Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Segons van confirmar ahir fonts properes a l'artista, Pla va trobar-se malament dilluns al vespre i va ser ingressat a l'hospital Josep Trueta. Les mateixes fonts van aventurar que la previsió és que s'estigui a l'hospital només uns dies i que ja estigui en bon estat de salut per fer els concerts de la setmana vinent, programats a Sevilla.

Altres fonts van precisar a més que el cantautor podrà tornar a la feina sense seqüeles. El músic ha tingut problemes familiars i té antecedents de problemes coronaris, de manera que la ràpida hospitalització ha sigut important per evitar conseqüències, va afirmar el seu representant.

Dilluns al matí, Albert Pla va fer un assaig al Jamboree amb Pascal Comelade.

Polèmica a Gijón

El passat mes d'octubre Albert Pla es va veure embolicat en la polèmica i fins i tot va ser suspesa la funció de Manifestación que tenia programada al teatre Jovellanos de Gijón. El regidor de Cultura de la capital asturiana reaccionava d'aquesta manera a unes declaracions de l'artista sabadellenc en les que assegurava que li feia "fàstic ser espanyol".

A banda d'això, Pla duia un any d'intensa activitat. Als seus directes amb Pascal Comelade i les funcions de Manifestación s'hi sumava la seva activitat amb La pandilla voladora, un grup de rumba-rock que integra amb Tomasito, Muchachito Bombo Infierno; Canijo, dels Delinqüentes, i Lichis, més conegut com La Cabra Mecánica. A més, estava acabant un documental sobre la seva gira de l'estiu passat.