Els models espanyols més internacionals, com el tossenc Andrés Velencoso, el basc Jon Kortajarena o l'eivissenc River Viiperi, van ser els protagonistes de la tercera jornada de la 080 Barcelona Fashion, de la mà del dissenyador Josep Abril. Amb els models espanyols van desfilar el cubà Juan Betancourt, el francès Clement Chabernaud, considerat el segon model del món, els belgues Arthur Gosse, Baptiste Radufe, i el debutant Simon Van Meervene en una desfilada masculina en què els nois lluïen el cabell amb una metxa pèl-roja en el serrell, com a signe d'identitat.

El barceloní va jugar als equívocs en la seva desfilada, recreant les peces tradicionals i transformant vestits en granotes o camises en jaquetes, exhibint moltes americanes i vestits d'espigues, de quadres madràs o amb microdibuixos de diferents mesures en la mateixa peça. També van abundar en la desfilada els vestits de rigorós blau marí, els jerseis gruixuts de punt o un peculiar vestit amb l'americana de quadres i els pantalons de seda, amb la cintura a l'estil hindú, així com abrics llargs.

El model eivissenc River Viiperi, nòvio de la milionària París Hilton, va realitzar la seva última aparició vestit amb una granota negra i un fulard blanc al coll, mentre que la resta dels seus col·legues van sortir a l'escenari amb vestits de franel·la de llana, feltres i cotons d'hivern en tons blaus, verds, negres i blancs. A continuació, la manresana Miriam Ponsa, diplomada en disseny de moda per la Universitat de Southampton (Regne Unit) i Premi a la Millor Passarel·la 080 en la Tardor-Hivern 2012-2013, va presentar una col·lecció titulada "Xerpa", inspirada en els guies de l'Himàlaia.