L'actriu colombiana Sofia Vergara i el seu actual nòvio, l'intèrpret Joe Manganiello, s'han compromès aquest Nadal durant un viatge a Hawaii, segons mitjans nord-americans.

Si bé cap dels representants dels actors han confirmat la notícia, revistes especialitzades com US Weekly assenyalen que l'intèrpret va demanar matrimoni a Vergara el passat 25 de desembre durant les vacances que van passar a l'illa.

L'intèrpret de la sèrie True Blood li hauria demanat matrimoni davant de la família, després de prop de sis mesos de relació, segons la publicació, que cita fonts pròximes a la parella.

Vergara, de 42 anys, no ha confirmat la notícia per mitjà dels seus comptes en xarxes socials, però sí que va utilitzar el seu compte oficial a Twitter el passat 28 de desembre per saludar la seva actual parella amb motiu del seu 38 aniversari.

El maig passat, la colombiana va anunciar la fi de la seva relació amb l'empresari Nick Loeb, amb qui mantenia una relació des de 2010 i es trobava compromesa des de juliol de 2012, quan Loeb li va demanar la mà enmig d'un viatge a la Riviera Maya mexicana.

Per Manganiello aquest seria el seu primer matrimoni i el segon per Vergara, qui té un fill de 22 anys anomenat Manolo, fruit de la seva unió amb José Luis González.