El músic de Salt (Girona) Adrià Puntí ha publicat «Benvinguts al desastre», un EP de quatre cançons que serveix d'avanç al seu pròxim disc, el qual veurà la llum al llarg d'aquest any, informa la seva oficina de contractació i promoció.

L'EP inclou dos temes inèdits, «Esperit» i «La prova del nou», una nova versió de "Cor agre", ara anomenada "Cor Molt agre", i la nadala "No és broma", ja inclòs en el recopilatori "Altres cançons de Nadal ".

Les quatre cançons es van gravar el passat 1 de novembre al concert que l'exlíder d'Umpah pah va oferir al Teatre Principal de Badalona, acompanyat per Lluís Costa -guitarra-, Pedrito Martínez -sota i contrabaix- i Dani Pujol -bateria i percussió.

Després de l'edició del llibre "Incompletament Puntí" i del DVD "Un cor emigrant", que recull l'actuació a l'Auditori de Girona, ara Adrià Puntí avança, en aquest EP, una petita part del nou material, que formarà part de "la clau de girar el taller ", el proper treball del músic gironí després d'un llarg silenci discogràfic.