La xarxa Natura 2000, un mosaic de biodiversitat a Girona que desperta recels

18.02.2015 | 07:19

La xarxa Natura 2000 és un mosaic de biodiversitat a Girona que desperta temors i recels entre els sectors professionals. Això és el que es desprèn de l'estudi de la Diputació de Girona en el marc del projecte europeu Life + Infonatur sobre la percepció de la xarxa Natura 2000 que tenen els pagesos, els silvicultors, els ramaders, el sector turístic i els ciutadans.
Els pagesos gironins perceben un augment en els costos per canviar de tècniques d'explotació i limitacions d'ús. El sector primari es mostra temorós per si les normatives es tornen més restrictives i per si augmenten els costos de producció.
Els professionals del sector turístic, en canvi, creuen que els recursos naturals poden ser un reclam turístic i ja han constatat una demanda creixent d'activitats de natura per part d'un públic no especialitzat, generalment resident en àrees metropolitanes i de més de 40 anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema